Begeleiders KinderKunstDagen

Lou Vos

Lou maakt abstracte schilderijen en keramiek. Daarnaast is ze organisator van kunstprojecten en tentoonstellingen in Utrecht en regisseur van Opera Tralala (opera voor kinderen). Lou vindt het leuk om met kinderen te werken en ze enthousiast te maken om zelf iets te creëren. Ook wanneer je denkt dat je niet ‘kunstzinnig’ bent, zal je zien dat je veel meer kan dan je denkt. Kunst maken en ontdekken is leuk en leerzaam, het maakt dat je net even wat buiten de bekende paden kan wandelen. Veel kinderen bezitten dat van nature, wanneer dat gestimuleerd wordt, heb je daar later heel veel plezier van, ook wanneer je geen kunstenaar wordt!

www.louvos.nl
www.operatralala.nl

Alissa Landzaat

Alissa Landzaat

Alissa tekent en schildert. Vaak zijn gezichten of menselijke vormen en de kracht of de kwetsbaarheid die daar uit spreekt het onderwerp van haar werk in olieverf of krijt. Ook maakt ze soms geometrisch werk of kleine installaties, ‘grapjes’ eigenlijk. Ze geeft workshops voor volwassenen en voor kinderen.  De KinderKunstDagen zijn een uitgelezen kans om kinderen te laten zien dat kunst en met kunst bezig zijn iets heel anders is dan een herkenbare afbeelding produceren. Het is heerlijk om vanuit een idee met vorm, kleur, ideeën, licht en donker, tegenvallers en goede oplossingen iets te maken wat helemaal nieuw en van jou is.

https://alisslandzaat.com/

Dorothé maakt ruimtelijk werk en installaties, vaak van alledaagse huis-, tuin- en klusmaterialen. Zij geeft cursussen en workshops aan kinderen o.a. bij de buitenschoolse opvang en binnen kunstprojecten op basisscholen. Kinderen stimuleren hun ideeën, hoe gek dan ook, achterna te gaan en vorm te geven vindt zij belangrijk en een leuke uitdaging.

www.dorothe-arts.nl